tisdag 28 juni 2016

Den lilla fjuttiga semesterlistan

Hittade den här listan i en blogg som är låst, så jag tänker att jag inte ska länka, för det är väl det man gör i vanliga fall? Har hur som helst någon form av tvångssyndrom när det gäller att fylla i listor, så here we go:


Mina planer för sommaren:
Extremt få. Vi bestämde för ett tag sedan att vi inte ska åka någonstans i år. Inte för att vi brukar åka speciellt långt, vi sträcker oss som mest till typ några dagar i Stockholm eller möjligen Köpenhamn. Men i år ska vi alltså bara vara hemma, p g a att vi inte har så mycket gemensam semester. Eftersom jag är extremt hemmakär så gör det mig absolut ingenting.

Hur länge ska du vara ledig?Fyra veckor.

Vad ser du mest fram emot?
Att slippa en massa måsten och bara drälla omkring, gå taxpromenader, läsa böcker, grilla och dricka lite vin. Är så extremt lätt att tillfredsställa i det avseendet, jag är liksom helnöjd med att bara vara ledig. Känner inte att jag måste fara hit och dit och uppleva en massa baraföratt.

Vad kommer du att köpa inför semestern?
Inget, bara bunkra upp med låneböcker tror jag.

Kommer du att bli brun?
Hahaha, nej. Hatar att sola och blir dessutom snarare bränd än brun. Har i år uppgraderat från solskyddsfaktor 30 till 50 och köpt en dyr kräm, så det kommer förmodligen att ösregna varje dag bara för det.  

Vad kommer du att äta?
Kommer nog att unna mig/oss att äta ute mer. I vanliga fall händer det extremt sällan, så bara det ger ju semestern en exotisk touch av flärd och rikedom.

Vad kommer du att dricka?
Ömsom mineralvatten, ömsom vitt vin.

Vad kommer du att ha på dig?
Narkotikajeans och någon slafsig t-shirt, ungefär som vanligt med andra ord.

Det här lyssnar jag på i sommar:
Tystnad, fågelsång, Lars Winnerbäck.

Hur kommer du att göra dig illa?
Förhoppningsvis inte alls? Men rispor från björnbärs- och krusbärstaggar samt skoskav hör väl till klassikerna.

Vad oroar du dig för?Det ska väl vara om det skulle hända något akut på jobbet, typ att min vikarie skulle dö eller något, så jag var tvungen att AVBRYTA MIN SEMESTER. Fyfan, då hade jag varit bitter i ett halvt århundrande tror jag.
Hur kommer du att minnas din semester sedan i september?
Förhoppningsvis som semestern då jag vilade mycket och samtidigt fick en massa gjort. Hur nu det ska gå ihop sig, det gör det ju inte?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar