onsdag 9 mars 2016

Kanin kanin kanin kanniinteslutaskjuta?

Parallellt med hatkursen GRUNDKURS I PEDAGOGIK läser jag en distanskurs i djurhållning. Den är cirka 100 % roligare, men absolut inte lättare. Det är tunga sjok av lagtexter och förordningar och det är vetenskapliga artiklar om beteenden och stereotypier som man ska tröska sig igenom för varje djurslag. Har hittills betat av hund, katt och häst och tänkte innan att det där ska väl ändå vara rätt lätt, för jag har ju eller har haft dessa djur i min ägo, så det är ju inte som att ställas inför något helt nytt. Hahahahaha, säger jag bara. Så lite man vet.

Igår sa jag något i den här stilen: Ja, men jag tror det kommer att bli lite mindre mastigt nu. Hästar är ju liksom så stort och det finns ju så extremt många användningsområden: trav, galopp, hoppning, dressyr, körning, westernridning, hästpolo och allt möjligt. Nästa modul ska handla om kaniner, det kan väl inte rimligtvis vara lika omfattande?

HAHAHAHAHA.

Med vänlig hälsning: en som precis har printat ut 120 sidor om välfärdsproblem för kaniner i allmänhet och försöksdjurskaniner i synnerhet. Och som snart ska gå och kopiera ur the masterpiece STORA KANINBOKEN eftersom någon annan står i kö för den på biblioteket så den går inte att låna om. Samt ser fram emot att sätta sig in i den upphetsande skriften Jordbruksverkets konsekvensutredning kring särskilda bestämmelser för kaniner avsedda för produktion av kött- päls- och ull samt avelskaniner.

Jodåsåatt.Vi ses på andra sidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar