måndag 15 oktober 2012

Dagens irritationsmoment #1

Det finns mycket att störa sig på i radio mellan fem och halv sex på morgonen. Är det inte det eviga tjatet om den spännande tävlingen STEG FÖR STEG så är det något annat. I morse spelades till exempel en sjukt dålig låt med Veronica Maggio där hon gnällde fram något om hur synd det var om henne som blivit dumpad. GÄSP, liksom. Och han som läste trafik- och servicemeddelanden läspade fram något i stil med att det kunde vara "fvårt att komma fram i födergående riktning på rikfväg 40". Tycker eventuellt att folk som läspar kanske inte nödvändigtvis måste prata i radio om det finns folk utan talfel som kan förmedla samma saker. Men det är väl nån kränkt fan som har rivit upp både himmel och jord via diskrimineringsombudsmannen för att få bli radioreporter till varje pris. I REST MY CASE, som det heter i Amerika.

Jahapp, så här började alltså min vecka.

2 kommentarer:

  1. Vilken av mina kollegor är det som läspar?? Agent Mirre tar på sig Sherlock Holmeshatten och agentar runt. Omedelbart!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Missade vad han hette, men jag tycker han ofta är med på måndagarna strax efter kl 05. Vi kanske kan ta det här STEG FÖR STEG?

      Radera