lördag 10 oktober 2020

Mössvinst m m

Här kommer en pinsam bekännelse från någon som tydligen börjar bli senil: I morse skulle jag ta på mig en annan mössa, lyfte på den och under den låg den försvunna mössan. Eller "försvunna" dårå. Tydligen och uppenbarligen hade jag inte ens tagit den på mig när jag åkte till brukshundklubben förra veckan, tydligen och uppenbarligen hade jag inte alls tagit den av mig och lagt den på ett bord. Nästan lite obehagligt för när jag åkte hem så var jag ju så övertygad om att jag hade gjort det. Aja, ordningen återställd och jag slipper köpa ny mössa. 

Nu är det höst på riktigt, med gula löv och murrigt rusk. Mmm. Till hösten hör också till att kolla på programmen jag älskar att hata: Sveriges Mästerkock, Bonde söker fru och Biggest Loser. Sveriges Mästerkock är inte lika rolig den här säsongen när det bara är proffs eller åtminstone halvproffs med. Alla lyckas ju med allt, det är inte alls samma grej som när amatörkockarna levererar såser som skär sig och serverar halvrå kyckling och överkokt lax. Bönderna har bara precis tagit sig igenom de i mina ögon tristaste delarna (speeddejtingen och gruppdejterna) så nu ser jag fram mot att det ska börja på riktigt (när de flyttar in på gårdarna). Av de fyra som är med så har jag PONTUS som favorit så här långt, men det är svårt att bilda sig en uppfattning om någonting när alla går all in för att visa sina bästa sidor. 
Biggest Loser såg jag hade börjat igår så jag har bara sett ett avsnitt än så länge, men det var ett väldigt snyftande från alla och envar. Alltså, jag fattar ju att det är väldigt känsliga grejer (jag är inte helt empatilös) men igår kändes det som att det var ett gäng gråterskor som skulle göra tv. Fattade tycke för han som skulle få en all inclusive-resa av sin pappa om han slutade dricka och så dog pappan, vad han nu hette. Sonen alltså, han som nu är med i Biggest Loser. Äh, det är nog bäst jag ser ett avsnitt till.     

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar