fredag 2 oktober 2020

I natt jag drömde

I natt vaknade jag av att jag drömde att klockan hade ringt och att det var dags att gå upp och att jag bara skulle snooza lite (bara det är ju helt surrealistiskt eftersom jag alltid svingar fötterna över sängkanten så fort klockan ger det minsta lilla ljud ifrån sig). Låg där en god stund och verkligen kämpade för att inte somna om (vilket ju är själva poängen med att snooza så jag fattar verkligen inte hur jag tänkte där, men antagligen fanns det någon rest av medveten tanke som kände av aldrig-snooza-principen). Sedan kom väl någon annan del av medvetandet in på scenen och när jag kollade på klockan så var den 03.10 och jag suckade belåtet eftersom det inte var dags att stiga upp än. 

OCH SEDAN KUNDE JAG INTE SOMNA OM! Så sjukt störigt. Nu är jag på ett djävla humör, dels beroende på sömnbrist, dels på att jag glömde mina ridkläder hemma. Hade ändå packat dom i en kasse och ställt kassen precis innanför ytterdörren och kommit ihåg att ta på mina i-stallet-gympaskor istället för dom vanliga. Hade dessutom ställt in gödselspannarna (som jag fyller varje gång jag är i stallet och sedan tömmer i trädgårdslandet, reds anm) i bilen redan igår kväll, vilket jag noterade när jag satte mig i bilen men tydligen gick inte hissen så långt upp att den registrerade att jag faktiskt inte hade min kasse med ridkläder i handen när jag lämnade hemmet. Så störigt. Nu måste jag åka hem efter jobbet bara för att byta om. Känns så ovärt med tanke på att jag jobbar typ 5 km från ridskolan och har 3 mil hem och sedan 3 mil tillbaka igen (det är inte riktigt sant för jag jobbar i norra delen och ridskolan ligger i södra delen, så jag slipper för all del att baxa mig genom hela Ankeborg på vägen till stallet, men ändå). 

MEN MEN. Igår fick jag beröm av en kollega för att jag är så sjukt välorganiserad och effektiv på jobbet och kan hålla så många bollar i luften hela tiden. Men det gäller uppenbarligen inte på fritiden. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar