torsdag 3 september 2020

September

 Jaha, då blev det höst? Hur gick det till? Tycker hela det här året har svept förbi som en blinkning och häromdagen när vi pratade om någonting som hände i våras så kändes det som att det lika gärna kunde ha varit för tio år sedan. 

September var det ja. September, oktober, november, det är höstmånaderna. Höst och vår är mina bästa årstider, så jag klagar inte. Vad jag klagar på just nu är: så galet mycket att göra på jobbet. Igår jobbade jag inte nio till fem utan fem till nio. Och inte då 05-09 utan 05-21. KUL LIV MAN HAR? Det kommer att vara så här ett par veckor till, men sedan lugnar det förhoppningsvis ner sig lite. 

Sen har jag ju såklart råkat plocka på mig lite väl mycket föreningsliv också. Nästa vecka ska min brukshundklubb ha "hundens vecka" med aktiviteter varje kväll, varav jag ska ansvara för två prova-på-grejer. Det var de dagar som jag inte rider, håller kurs eller går kurs med Tage som rök där. Det är ju samtidigt kul, men just nu önskar jag faktiskt lite att vecka 37 redan hade varit över. Och även vecka 38 för den omfattar något liknande upplägg fast på jobbet. Hodeladihodeladihoppsanvilkendag. Eller vecka. Eller veckor. 

Jaja, det är som det är, bara att bita ihop och köra plattan i mattan, huvet i väggen, pannan i kaklet och allt det där. Hajhaj. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar