måndag 1 juni 2020

Till stallet istället, v 22 2020, pt 2

Var ju enormt pepp på fredagens drop in-ridning, men det ska man väl aldrig vara. För det första var vi 14 stycken. F-J-O-R-T-O-N. Det står nog någonstans att max är 10 och först till kvarn, förra fredagen var vi 11 men det gick ändå rätt bra eftersom vi red någon slags evighetsövning där man inte direkt var i vägen för någon och de innehöll heller inte halter eller övergångar, för då är det ju som bäddat för att det ska bli trafikstockningar.
I fredags stod det 11 hästar på tavlan över hästar som fanns tillgängliga för drop in, och när jag kom så fanns bara Köttbullen kvar. Perfekt. Nä, men sen dök det väl upp tre till och då skulle Karin gissningsvis vara lite hygglig mot dom, så det trollades fram ytterligare tre hästar och så bestämdes det att vi skulle vara på stora utebanan. Jag H-A-T-A-R att rida på stora utebanan. Det blir alltid kaos och fastän stora utebanan kanske är tre gånger så stor som en normalstor ridbana så är man ändå alltid i vägen för varandra. Köttbullen hatade nog både stora utebanan och livet i största allmänhet, samt mig i synnerhet, för det gick inte alls särskilt bra för oss. Hon spjärnade emot och ville inte gå fram och det är liksom svårt att ha en plan för vart man ska ta vägen när 13 andra flöjtar omkring på ungefär samma ställe. Obs, jag flöjtade också omkring och var säkert i vägen för en och annan. Ja, det var som det var och bra gick det inte. Okej, jag fattar, fyra extra personer blir 1000 spänn på en timme och inget ont om Karin, hon gjorde nog var hon kunde för att hjälpa alla, men så värst många minuter per person blir det ju inte när man är en hel djävla skolklass. Var på sjukt dåligt humör resten av kvällen sedan p g a det. KUL TJEJ.

Nu är dessutom terminen snart slut! Bara två veckor kvar, sedan blir det ingen ridning förrän i augusti. Gud vet i vilket skick Köttbullen kommer att vara då. Hehe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar