lördag 13 juni 2020

20 frågor

Det cirkulerar en lista bland bloggar just nu, jag är aldrig sen att kopiera:

 
Hur lång är du?
158 cm. Rätt lagom om ni frågar mig, jag har ju aldrig varit längre så jag vet inte om något annat.
 
Skostorlek?
Någonstans mellan 38-39½ beroende på modell. Har ju både plattfot och Hallux Valgus, vilket gör att utbudet av skor är rätt begränsat. Skitsvårt att hitta skor med bred läst som inte ser ut som hej, jag är världens töntigaste människa. Och ja, nu vet jag att jag la upp det fint för att någon ska svara "det kan inga skor i världen göra något åt".
 
Vad köpte du senast?
Två rullar varningstejp till jobbet. Innan det var det en säck hönsmat, fyra påsar persiljefrön och en ny spårsele till Tage.
 
Snurrar du spaghettin eller skär du den?
Jag snurrar.
 
Vad stod det i ditt senaste meddelande du skickade?
Det blir bra, lite lagom utspritt över sommaren sådär.  
Angående några datum där jag och min instruktörskompis planerar aktiviteter i vår hundklubb. 
 
Är du morgontrött?
Nej, inte speciellt. Kvällstrött däremot. Skulle utan problem kunna gå och lägga mig klockan 18.30-ish. Fast det gör jag inte p g a har ändå lite självrespekt.
 
Är du romantisk?
Vet inte, har inte varit utsatt för så mycket romantik. Kan pipa högt över andras romantiska grejer som de gör eller har varit med om, men själv tror jag att jag skulle kunna bli lite obekväm om det helt plötsligt tornade upp sig rosor och smäktande musik och nyskrivna dikter till min ära. Eller vad man nu förknippar med romantik.
 
Har du söndagsångest?
Jag känner alltid att helgen har varit alldeles för kort, men det är rätt sällan det genererar ångest. Numera är det mest om jag vet att en helvetesvecka väntar.
 
Vad har du för väckningsalarm?
Awakening i appen Timely.
 
Har du nånsin varit kär i någon utan att tala om det?
Jadå, fast för hundra år sen.
 
Är du rädd för förhållanden?
Inte personligen för mitt eget förhållande (om man nu avser det med sin man), men jag kan bli lite rädd ibland för vad förhållanden gör med människor.
 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Nope. Attraktion möjligen, men inte mer än så.
 
Favoritläsk?
Sockerdricka är oslagbart till julmat, men i övrigt är det nog typ passionsfrukt.
 
Hur uppvaktar man dig?
Man är smart och rolig och visar intresse men har samtidigt fingertoppskänsla när det är läge att backa undan. Har en enormt lång startsträcka där mycket kan gå fel och jag hatar när folk är för på och inte ger mig space.
 
Absolut inte din smak på killar?
Ointelligenta killar som inte läser böcker och som tycker att "dom säger att..." är ett hållbart argument. Killar utan humor. Fåfänga killar, kan inte tänka mig något mer avtändande än en kille som håller på och fixar och trixar med frisyr och skägg och kanske till och med smink?  Kriminella bråkstakar. Sverigedemokrater.  Killar som sitter med lite halvöppen mun. Killar som inte lyssnar och som avbryter. Killar som särskriver. Fotbollshuliganer. Det blir inte många kvar till mig.
 
En bok du vill läsa?
Just nu vill jag fortsätta med både Terapeuten av Helen Flood och Ödesmark av Stina Jackson, som jag precis har börjat med och som båda verkar väldigt lovande.
 
Vilken buss åker du oftast?
Skåneexpressen linje 3 eller 4, båda passerar här förbi där jag bor.
 
Fest eller hemmakväll? 
OMG, jag väljer HEMMAKVÄLL alla dagar i veckan.
 
Favoritglass?
Kulglass-smaker jag uppskattar mest: Choklad och romrussin och jordgubb, helst alla tre smakerna nertryckta i en rejäl våffla. Ska jag köpa pinnglass så väljer jag 88:an eller Ottoglass Jordgubb (som är chokladdoppad och påminner om GB-glassen FLIRT som fanns när jag var liten). Paketglass jag ofta köper: Ben & Jerrys Caramel Sutra eller GB:s Rocky Road. Man kan leva ett liv utan glass, men vilket liv.
 
Nämn tre saker på din att-göra-i-livet-lista: 
Nämen jag har nog ingen sådär supertydlig lista faktiskt. Jag trivs ju allra bäst med att bara gå hemma och måsla, pyssla med djuren, rida, träna hundar, läsa böcker, se på tv, lösa korsord, laga och äta mat och det är ju sånt jag gör hela tiden. Har ju inga som helst önskningar om att resa någonstans, hoppa fallskärm eller bestiga berg. Är en sjukt tråkig människa men det står jag för.  Hehe.

1 kommentar:

  1. "Killar som sitter med lite halvöppen mun" 😂
    Ja de gossarna kan man vara utan.

    Markattan

    SvaraRadera