måndag 9 mars 2020

På stallfronten intet nytt

Fick hoppa över ridningen i fredags p g a smärta i fingret. Knölen var ju inte så stor, så jag föreställde mig inte att såret efter den skulle vara någonting att oja sig över, men det är ett rätt så rejält snitt och det är inte smärtfritt när man råkar komma emot där. Och är det någonting man råkar göra när man rider så är det väl att dunka valfria kroppsdelar i valfria hårda saker. Kände också att det inte var riktigt görligt att packa en massa höpåsar, så jag uteblev i fredags och kommer att utebli idag också. Lite mesigt kanske, men med tanke på hur lång väntetid det var för denna lilla operation så kanske det är dumt att riskera något. Såret ser i alla fall ut att läka som det ska, så det är väl inte för all framtid.

I lördags var jag och min man på Hornbach och köpte en rulle tapet till Garderoben™. Den här var väl inte riktigt lika snygg som man-skulle-kunna-tro-det-var-Bayeux-tapeten, men den kostade å andra sidan bara 179 kronor rullen och då behöver man väl dessutom inte heller vara livrädd för att typ andas i dess närhet. Nu ska vi bara få feeling och sätta upp den också. Men eftersom min man har feeling med Den Ultimata TV-bänken™ just nu (huvudanledningen till Hornbach-besöket) så tänker jag inte lägga mig i naturens gång.

Själv har jag donat med vårbruket i helgen, så gott det nu går med en hand. Är nästan klar med växthusbäddarna nu, så det går framåt. Igår var det sju-åtta plusgrader och nästan sol. Då känner man livet i sig. Vårkänslor = bästa känslan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar