måndag 3 februari 2020

Inte alla män, men rätt många ändå

Saker som jag bestämt mig för att jag inte behöver stå ut med längre:

1. När män pratar om musik. Eller i alla fall när det ska divideras om vad som är "den bästa musiken" som om det vore en absolut sanning som går att applicera på hela mänskligheten. Orkar heller ej med när det ska börja rabblas hur många konserter och festivaler de har varit på samt vilken som var den bästa. GÄÄÄÄÄÄSP.

2. När män pratar om sina stereo- eller hemmabioanläggningar. Vilka högtalare de har. Vilken typ av kablage. Hur ljudbilden ser ut. Hur viktigt det är med Bra Ljud™. You lost me at "mellanregister".

3. När män pratar om vilka olika alkoholhaltiga drycker som är "bäst". Alltid rökig maltwhisky eller en matig stout som kan gå som en fullvärdig måltid eller någon djävla mikrobryggd öl med märkvärdigt namn. Samt hur viktigt det är att man har "rätt sorts" glas till dessa olika drycker. ZZZzzzZZZå tråkigt.

Så att: När något av ovanstående samtalsämnen kommer upp så är det numera helt okej för mig att bara resa mig och gå därifrån. Alternativt klicka upp en e-bok på telefonen och försjunka i den. Synd att man skulle bli på sitt femtioandra innan man kom på detta, men bättre sent än aldrig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar