måndag 2 december 2019

En helg i bilder

Igår var jag ute och gick med hundarna så for Tage ner mot ett dike och stod där och betedde sig som att Hin Håle själv lurade därnere. Växlande mellan att det var JÄTTESPÄNNANDE och JÄTTELÄSKIGT. Till slut fick jag gå dit och kolla, då låg det en död fisk där. Diket är bara ett vanligt dike, inte precis Amazonfloden så det är lite oklart var fisken kommer ifrån. Men jag antar att det är någon fågel som har tappat den. Brukar se en häger där, så jag misstänker att det är den som har slarvat bort middagen.

DEN JETELEZKIGA SPÖKFISKEN. Tage trodde nog att
den skulle kunna bli levande vilken sekund som helst. Hilding
var mer intresserad av ifall den gick att äta. Remus bevärdigade
den inte med en blick eftersom någon annan stått för DÖDANDET.

Lite senare såg jag en söt liten skogsmus som sprang bredvid stigen. Eller ja, hann ungefär notera en rörelse av något grått i ögonvrån, sen klippte Remus den, kras kras och sen låg den i mag-tarmkanalen hos densamme. Han var mycket nöjd med sin insats. Det hela tog ungefär två sekunder och är inte fångat på bild.

Grannarna är duktiga och krattar ihop sina löv. Vi låter dom ligga vi. Gjorde dock en deal med grannarna så att de tömmer sina hopkrattade löv på vår tomt och vips har hönsen fått ett söndagsnöje.


50 nyanser av grått. Gunde Svan och hans gäng, längst till
vänster kom dock Michelle Obama och lade sig i.
 

Från vänster till höger: Mette-Marit, Christine Perfect,
Brienne, Magnhild och Jeanette. Åtminstone Jeanettes röv
kom med på bild.

Vi har en pytteliten sjö här i byn och den gjorde sig bra på bild.

I lördags åkte jag till stan för att träffa Jenny och gå och se Mia Skäringer. Vi gick först till Pinchos där vi drack rätt mycket vin. Vi hade inte bokat bord, det var fullbokat men vi tjatade oss till ett minimalt bord för två. Satt under den här läskiga tavlan som kan komma att ge en mardrömmar:

Hatar clowner!
Sen drog vi oss bort mot Arenan, showen skulle börja 20.00 och vi var där cirka 19.30. Då ringlade sig köerna runt hela kvarteret. Jag har varit i Arenan och kollat på handboll när det varit fullsatt, utsålt, lapp på luckan och allt vad det heter. Fast då är det ju inget folk i mitten förutom de 14 handbollsspelarna och ett par domare som är på plan samtidigt och nu var det plötsligt bänkrader där också. Så det kändes nästan klaustrofobiskt. Shit vad folk, men det var det värt.

Älskar Mia <3 <3 <3

Det kom lite snö också. Det var det inte lika mycket ÄLSK på, men det gör inte så mycket för det ska bli plusgrader i veckan och då smälter det bort. Hahaha! Däremot var det ju trevligt att solen tittade fram några timmar. Det var ju inte igår om man säger så.

THE PACK.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar