söndag 1 december 2019

Bloggutmaning 1 december: TV-året 2019

TV-året 2019, herregud, vad minns man egentligen? Just nu kollar jag i princip ingenting på tv i veckorna och försöker sedan titta ikapp på helgerna. Följer Vår tid är nu, tycker den är svinbra. Har hittills sett ett avsnitt av säsong tre av Atypical, älskar den serien. Annars är det rätt så magert just nu. Jag och min man repriskollar på Matador, den där danska evighetsserien ni vet, för det är väl allt min stresshjärna klarar av att ta in just nu. Vi kollar även på Borgen, en annan dansk tv-serie. Lite sjukt att han som är statsministerns politiske rådgivare även är Euron Greyjoy i Game of Thrones.

Vad har jag mer sett 2019? Minns knappt. Men ja, säsong tre av Stranger Things såklart. Den var ju bra, även om den (såklart) inte var lika bra som ettan och tvåan. Men den öppnade ju upp för en fyra. Sista säsongen av Game of Thrones var ju...sådär, om ni frågar mig. Men den har jag också sett. Och ja, sen såg jag Filip och Mona, den var bra. Kollar även på Kurs i självutplåning, den är också bra fast inte lika bra som den förstnämnda. Lite lättsmält humor i stil med  Andra åket och Solsidan, även om senaste (sista?) säsongen av den senare känns lite urvattnad. Såg även Better things, gillar den även om jag inte alltid gillar Sam. Och (här är ett tillägg efter att ha läst en annan blogg skriven av någon med uppenbart bättre minne än jag) Beforeigners! Hur kunde jag inte komma ihåg den? Så sjukt rolig och bra. Och Chernobyl! Den var också ruggigt bra. Såg även Gösta, som jag både gillade och inte gillade.

Annars känns det som att mycket är oavslutat. Har fortfarande inte sett klart senaste (sista?) säsongen av Orange is the new black. Har inte ens börjat kolla på Bonde söker fru den här säsongen, verkar som att den är rätt lam och ointressant. Har även börjat kolla på såväl True Detective (säsong 3) som Handmaid's tale (säsong 2? fan, minns inte ens det) men inte sett klart någon av dom. Oklart varför, för jag gillar dom. Likaså Euphoria, den har jag inte heller sett klart kom jag på nu. Får väl ta tag i det under julledigheten eller nåt. Började även titta på säsong två av Big Little Lies, men den har också fallit bort. Jag såg och gillade första säsongen av Innan vi dör, men säsong två tappade jag intresset för efter första avsnittet. Orkar inte med upplägget, blir stressad över allt.

Nä, men annars har det väl varit Mandelmanns och Sveriges Mästerkock och sånt. Nu ska jag ju även börja kolla på Jul med Ernst i något slags terapeutiskt och avstressande syfte. Jodåsåatt. Får nog bli bättre på att dokumentera vad jag kollar på för det här var faktiskt svårt att komma ihåg över ett helt år.   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar