måndag 7 januari 2019

Saker man gör på fyllan 2019

Haha, vilken skojig rubrik p g a att jag ALDRIG är full nuförtiden. Förr kunde man ju göra en hel massa dumheter när man vinglade omkring runt vingudens tron, men nu har jag blivit en sån som börjar gäspa efter ett glas vin och gå och lägga mig efter två. Glas alltså. Har inte varit uppe till klockan 02.00 på åratal. Var inte ens uppe till tolvslaget på nyårsafton. SÅN ÄR JAG.

Ja, men häromdagen så satt jag i alla fall i köket och klunkade på ett glas vitt medan jag väntade på att maten skulle bli klar. Slöscrollade väl bland inläggen på Facebook och VIPS kom det upp reklam att nån fröbutik hade 30 % på alla grönsaksfröer. Nu har jag visserligen en hel massa fröer redan och behöver verkligen inte köpa fler (för de ska ju sås och vattnas och gödas och hållas fria från ogräs och mördarsniglar och sånt där också). Men eftersom jag hade druckit ett glas vin så tänkte jag att man kan ju alltid kolla lite. Och vips hade jag minsann klickat hem både det ena och det andra.

Såatteh. Det finns alltså dom som flirtar eller är otrogna på fyllan, eller såna som kontaktar folk och ska säga SANNINGEN eller hamnar i slagsmål eller en massa annat. Att okynnesshoppa fröer till brysselkål och mangold känns ju i det sammanhanget inte så alarmerande. INTE SÅ DJÄVLA ROCK'NROLL HELLER FÖR DEN DELEN, men vad är väl en bal på slottet.

2 kommentarer:

  1. Hahaha! Jag har inte börjat köpa fröer än, men det det där med 30 procent lät ju intressant. Skulle aldrig våga gå in på en sådan sida på fyllan. Jag tappar kontrollen även som nykter. Ett år hade jag sju sorters potatis och åtta sorters squash. Rock’nroll Minsann. Om jag någonsin börjar intressera mig för blommor kommer jag att bli ruinerad.

    SvaraRadera