måndag 3 december 2018

December? December!

Jaha, så var det plötsligt december? Blev helt chockad av den insikten (fastän jag ju VET att Stockholm Horse Show som jag visst fortfarande kallar det fastän det heter Sweden International Horse Show nu, alltid är i samband med första advent. Och advent och december går ju lite hand i hand så att säga, så jag borde inte ha stått och gapat JAMEN DET ÄR JU FÖR FAN DECEMBER NU som en annan sinnessvag, när detta gick upp för mig i lördags. Men det gjorde jag.

Har gottat mig i allt från sagda Sweden International Horse Show som SVT har varit schyssta att bjussa på denna helg. Fått gåshud av fantastiska dressyrprestationer. Lipat en skvätt över att vinnaren i Prins Carl Philip Cup var så gulligt ödmjuk och bara prisade sin ponny. Hållit andan i spännande omhoppningar. Lipat ännu mer när Patrik Kittel lipade efter sitt fantastiska kürprogram. Wow:at över frihetsdressyr, NEEEEJ:at över rivna hinder och missade galoppombyten, åååh:at över fjordingar och skrattat åt shettigsgalopp med dockor. Med mera med mera. Tack SVT, ni gjorde min helg.

Något annat som hände i helgen som gick var att Tage passade på att fylla 6 månader. Kan knappt minnas att det funnits en tid utan detta lilla monster, så man får väl säga att han har hittat sin plats i flocken.


Så här liten och ynklig var han när han var cirka åtta veckor...

…och så här stor och stöddig är han nu.
Jag försökte få dom att ligga likadant som på
den övre bilden, men det var ta mig fan STÖRT
OMÖJLIGT. Jaja.  

Vi firade med att träna balansboll. Det var kul,
tyckte vi båda. Tage är en klätterapa av stora
mått som inte tyckte det var något speciellt
med att balansera på en pilatesboll. Åtminstone inte
så länge det fanns en köttbulle i närheten.

 
Dock blev han ändå jetetrött. Kanske mest av
påfrestningen att vistas tillsammans med ett
helt gäng andra hundar som han inte kände.
Han sov gott resten av eftermiddagen i alla fall.

1 kommentar:

  1. Ser man pa, Sparkling levererar :). Vilken liten sötnos Tage är. Själv var jag hos veterinären i morse med en av mina katter, och som tur är behövde hon bara fa tandsten bortskrapad och en injektion för en tandköttsinflammation, ingen operation. Vilken lättnad!

    Näst kommer en uppdatering om hur det gar för Magnhild och de andra i hönsgarden, I’m sure...

    Annika

    SvaraRadera