fredag 8 september 2017

Lite nytt på massagefronten

Det gick bra att boka om tiden som dansken sabbade, tack och lov. Så igår infann jag mig hos min nya thailändska. Eller, det var på håret att jag hann dit. Visste nämligen inte exakt var det låg, men adressen hade jag ju så det skulle väl inte vara några problem. Hade en föreställning om att den här gatan, Kung Knuts Väg, var själva huvudgatan genom byn som inte är så stor så det skulle väl till och med en blind höna utan lokalsinne, a k a yours truly, klara av. Nej, jag använder inte gps, det är ingen sport plus att allting som inbegriper Google Maps är en gigantisk sammansvärjning för att få folk att bryta ihop, ligga i fosterställning och börja tugga på gardinerna. Tror jag åtminstone.
I alla fall. Körde in i byn. Såg att Kung Knuts Väg visst gick till höger istället för rakt fram. Hoppsan, men jaha, jag kastade mig till höger och började följa Kung Knut. Det var en helvetes lång väg och husen låg så man knappt kunde se några nummer, vilket inte gjorde saken lättare. Blev lite tveksam när jag började närma mig en annan by, så jag vände. Körde tillbaks till där jag hade svängt av, ja då visade det sig att jag haft rätt från början, Kung Knuts Väg var själva huvudgatan genom byn, men den här kungen tyckte tydligen också att det var okej att avvika nittio grader från huvudleden och fortsätta åt ett helt annat håll. INTE OKEJ om ni frågar mig. Huvudgator ska vara raka och lätthanterliga.
Ja, i alla fall så kom jag fram till slut. Själva stället var väldigt fräscht, det fanns en riktig massagebänk (vilket man ju kan tycka vore ett rätt så basic inredningsdetalj, men efter att ha varit på nakenchock-stället så lär man sig att uppskatta de små sakerna i vardagen) och thailändskan själv var väldigt trevlig. Ska man klaga på något så var det väl att det stod en jättestor Buddha-fontän som porlade väldigt ljudligt i rummet intill. Tanken var väl att det skulle vara fridfullt och avkopplande, men NJA. Det var kanske också aningen lite för ljust i rummet, gillar ju när det är mörkt och ombonat. Men det är väl petitesser.
Take your clothes off, leave your underwear on, var direktivet som jag fick (och uppskattade), och sedan började massagen. Och ja, det blir väl aldrig som med Stålnypan. Hon är i en klass för sig (och därmed uppenbarligen också för bra för att vara sann). Men det här var helt klart bättre än de två senaste ställena jag varit på, där de mer har blaskat på lite olja och gnott runt lite halvhjärtat utan någon som helst märkbar systematik. Så på det hela taget är jag faktiskt riktigt nöjd. Möjligen att det var lite snålt med fotmassagen (men å andra sidan så får jag ALDRIG nog av fotmassage. På den gamla goda tiden i slutet av 90-talet när man tillbringade kvällarna på Aftonbladets Sodom-och-Gomorra-chatt så var det påfallande ofta män där som ville bli ens fotslav. Jag har ju lite svårt att begripa det där med fetischism, men som jag fattade det så ville de inte ens ligga utan fick någon slags kick av att bara hålla på och pyssla med ens fötter. Eller ja, det fanns väl en och annan som ville att man skulle stolpa omkring i lårhöga lackstövlar också, men de hade nog även lite annat på agendan. I alla fall. Nappade aldrig på dom krokarna eftersom jag mest chattade för skojs skull, lite som Heta Linjen, och definitivt inte för att ragga/bli uppraggad. Då tyckte jag i alla fall att det var otroligt konstigt, det här med fotfetischismen. Nu undrar jag om jag inte begick ett misstag som inte skaffade mig ett nätverk. Min man vägrar nämligen konsekvent att massera mina fötter. Det kan väl vara rimligt eftersom jag som sagt aldrig någonsin får nog och han tycker att det finns roligare sätt att umgås på än att jag ska ligga som en strandad val i soffan och knappt vara kontaktbar p g a maximalt avslappnadHan fattar nog inte att han hade kunnat deala sig till vilka "förmåner" som helst i det läget. Hade han sagt "jag tycker att det är rimligt att du alltid dammsuger och jag slipper" så hade jag förmodligen bara mmmmm:at till svar. Sån är jag när jag får fotmassage, men lyckligtvis (för mig) är han inte en sån som utnyttjar situationen. Hur som helst, det hade nog inte spelat någon roll om så 100 % av tiden hade ägnats åt fotmassage, jag hade förmodligen ändå tyckt att det var "lite snålt". Slut på världens längsta parentes).

Sen när jag var färdigmasserad så drog jag på mig paltorna och gick ut i rummet med den ymnigt porlande Buddha-fontänen, och då stod det en kopp te och ett litet fat med uppskuren frukt framdukat vid ett litet bord. Det kändes ju väldigt ompyssligt och lyxigt måste jag säga.  Om Stålnypan ligger i topp på en femgradig skala så blev det här en hyfsat stark fyra.  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar