onsdag 14 september 2016

RÖVEN!

Härförleden gjorde jag ju slut med en massagemänniska som jag inte riktigt trivs med längre, och eftersom jag har hittat ett nytt ställe som både är mycket bättre OCH billigare och imorgon hade jag en tid inbokad där. Jaha, men igår skickade den nya massagemänniskan ett sms och bad så mycket om ursäkt men hon hade fått förhinder och kunde jag kanske komma i helgen istället? Det kunde jag inte, för jag har grejer att göra både lördag och söndag och vet inte hur lång tid det tar och vill då inte ha ytterligare någon tid att passa. Man har ju nog med stressmoment i livet ändå liksom. Men hur som helst, alla kan ju råka få förhinder, så jag skrev vänligt och tillmötesgående tillbaka att "inga problem, jag bokar en ny tid på nätet". En annan av alla braiga saker med den nya massagemänniskan är att man kan boka tid på nätet. Mmm. Älskar smidiga lösningar (och hatar att ringa).

Och det skulle jag göra nu. Boka en ny tid alltså. OCH DÅ FANNS DET INGA LEDIGA TIDER FÖRRÄN I OKTOBER NÅGON GÅNG. Dit är det ju EVIGHETER, jag hade tänkt mig någon gång nästa vecka eller så. Nu börjar jag misstänka att det är ett STRAFF för att jag gjort slut med min gamla massagemänniska, att karma från alla massagemänniskor united kommer och örfilar upp mig tillsammans med en skitförbannad Gud Fader Allsmäktig för att jag dessutom har farit med osanning i samband med göra slut:andet.

Googlar nu efter nya möjligheter, men hittar inget direkt som jag känner passar. Vill ha mys och avslappning men inget mesigt duttande, det ska vara någon form av (hanterbar) smärta inblandad enligt principen ont ska med ont fördrivas. Och absolut inget med healing och New Age och någon djävla indianmuzak med gnälliga panflöjter, då kan jag ju lika gärna hälla i mig en flaska vin och lägga mig på golvet och lyssna på en Terry Oldfieldskiva med valsång som jag råkar ha i min ägo (väldigt oklart varför).

Buhu. Jag hade verkligen behövt den där massagen, helst igår. Men får kanske skylla mig själv?

Mvh
Skitstressad_och_med_axlarna_vid_öronen_68:a

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar