onsdag 27 juli 2016

Halsbränna och nära döden

Idag hade jag en näradödenupplevelse när jag gick på vägen som passerar golfbanan utanför byn. Inte en människa syntes till och jag var inte ens i närheten av något hål, men plötsligt gapade flera stycken FOUR (eller hur fan det nu stavas) i fjärran och ett par sekunder senare damp det ner en bolljävel max en halvmeter från mig och taxarna. Tänk om den hade träffat i huvudet på någon av oss? Överlever man sånt? Man hör ju aldrig talas om dödsolyckor i golf, men det kan ju å andra sidan bero på att jag är så sagolikt ointresserad av allt som har med detta att hjärnan liksom filtrerar bort allting som har med eagle och albatross och par och sånt piss att göra.

Lider av halsbränna, vilket jag i princip ALDRIG gör så därför är det väl desto störigare. Gissar att orsaken är en kombination av vin, megastark hemgjord tomatsalsa med ett ton rå lök och vitlök i samt ett glas whisky på det, vilket alltsammans inmundigades igår kväll tillsammans med annat grillaktigt. Vad klen man har blivit. Inte för att jag någonsin varit en vad man förr kallade för drinkare av stora mått, men ett par centiliter av gudarnas egen hostmedicin borde man ju tåla utan att hela systemet fuckar upp, KAN MAN JU TYCKA.

Idag har det regnat, ungefär en minut varade det. Som semesterväder betraktat är det ju förmodligen avundsvärt? Börjar dock bli "lite trött" på denna ständiga värme som på något vis förbjuder en att ligga och kura inomhus, men allting man tar sig för utomhus är ju förenat med svettning, värmeslag och solsting.

Så summan av denna dag: dödshot, krämpor och fortsatt tropisk värme. Men annars leker väl livet, tycker jag väl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar