onsdag 27 april 2016

Reflektioner efter säsongspremiären av Game of Thrones

Var mycket spänd inför denna dag, och mycket nöjd med att vi har HBO Nordic så att man kan få se premiären först av alla. Mycket viktigt för oss mesproppar som inte laddar ner och har oss utan som i vanliga fall måste vänta tills någon serie vi följer släpps på dvd och sedan helst att den ska ha gått ner i pris också eftersom vi inte bara är a. efterblivna utan också b. snåla. MEN NU DJÄVLAR.

Kände dock mest att: eh, borde kanske ha sett sista avsnittet i förra säsongen en gång till först, för det var rätt mycket som hade fallit i glömska sedan säsongsslutet. Det är ju ett antal karaktärer att hålla reda på, för att inte tala om hela världsbilden i De Sju Konungarikena, herregud vad många länder det finns? Och herregud vad alla är arga på varandra? Det är ju knappt ens fantasy längre, byt ut Dornien mot Syrien eller annat valfritt Mellanösternland, peta in ett gäng dokusåpakändisar ihop med Donald Trump och Kim Jong Un och en näve krist- och Sverigedemokratpellejönsar så har vi en alldeles egen säsong av GoT. Tips från coachen.

I övrigt: VAR ÄR VÅREN? Är sjukt trött på kyla och regn och rusk, nu vill jag ha mild vårsol så att man kan sitta ute och grilla och dricka vin och läsa deckare. Det här med aprilväder börjar nästan bli apokalyptiskt och som att allt väder som finns i hela världen ska tränga ihop sig på en och samma dag: först åska, sedan regn, hagel, solsken, snö och slutligen storm. Så var det igår. Idag har det hittills bara regnat, men det kan ju ändra sig från ena kvarten till den andra så det är ju inget man ska haka upp sig på. På söndag är det första maj, då får det vara slut med de här dumheterna.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar