tisdag 28 juli 2015

Let me take you far away

Åker tåg. Det avgick i tid, så istället för att reta mig på SJ så kan jag istället haka upp mig på följande:
1. Folk som på riktigt blir lite småkränkta för att man ber dem flytta sig från den plats man har som sin. Herregud, varför kan folk inte köpa platsbiljett, vad kostar det liksom, tjugo spänn? Istället för att folk måste stå och blockera gången i väntan på att dessa lata ska samla ihop sitt pick och pack och planlöst börja förflytta sig till nästa skenbart lediga plats, och så upprepas detta PÅ VARJE STATION.
2. Folk som beter sig som om de vore ensamma ombord. Har i denna vagn ett nyförälskat par, alternativt ett par som missbrukar Viagra. De hånglar som om jorden ska gå under om högst en timme. Jag är väl inte pryd så, men jag UNDANBER mig en mäktig ljudkuliss av smackande och slurpande när diverse kroppsvätskor blandas. Sitter nu och lyssnar på Dio för att slippa höra. Förlåt Ronnie James. Det är en ovärdig behandling av Holy Diver, men det kan inte hjälpas.
3. Att personen som sitter framför mig helt sonika drog ner rullgardinen för vårt gemensamma fönster så att jag inte ser ett skit. Man kan väl åtminstone fråga om det är okej först, ELLÖR?
4. Barn på tåg. Eller egemtligen inte så mycket barnen som deras föräldrar. JAMEN SLUTA MJÄKA OCH SÄTT LITE GRÄNSER FÖR I HELVETE.

Mvh
pmshäxasomvilldödahelavärlden_68:a

1 kommentar:

  1. Det där med mjäkiga föräldrar till odrägliga ungar på tåg... FY FAN! DÖDA!

    SvaraRadera