torsdag 16 juli 2015

I beg to dream and differ from the hollow lies

Vid den här tiden på året är väl semestern det huvudsakliga samtalsämnet. Har du semester? När ska du ha semester? Har du haft semester? är väl de tre vanligaste sätten att inleda ett samtal på i dessa dagar, tips från coachen om man inte vet vad man ska prata med varandra om.

Själv räknar jag fortfarande ner. Det har jag gjort i en evighet nu känns det som. Egentligen är det väl ett för djävla fjuttigt, det här att hela ens välbefinnande i princip ska hänga på att man får till en bra tillvaro under några några ynka sommarveckor. Att det är det man ska leva på resten av året, när mörkret hänger som en våt filt över tillvaron och Luthers ande piskar skiten ur en. Mörkret kan jag stå ut med, det är mer Luther och jag som inte riktigt är vänner just nu. Fyrtio timmars arbetsvecka borde verkligen omvärderas både en och två gånger. Och då gillar jag ändå mitt jobb.


Ljuspunkter idag: Ska gå till bibblan och låna böcker att ha under semestern eftersom jag - snyft - snart läst ut Mr Mercedes. Bibliotek är så bra. Bibliotek och semester är ännu bättre. OCH SNART SÅ!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar