söndag 1 juli 2012

Söndagskväll

Har nu bänkat mig framför EM-finalen i fotboll. Jag vet, är lite förvånad själv faktiskt. Jag tycker fotboll är förfärligt långsamt och segt, men jag planerar att pyssla med annat under tiden, man har ju ändå gott om tid att lyfta blicken eftersom kommentatorerna och publiksorlet intensifieras så fort någon gör en ansats till att sparka bollen i riktning mot mål. Och egentligen gillar jag inte något av lagen heller, men av två onda ting ser jag med knapp marginal hellre Spanien som segrare än Italien. 

För ett  tag sedan var jag på en studentmottagning och råkade hamna vid ett bord där så kallad finsk stämning härskade. Alla satt tigande och lite besvärade och tuggade i sig av maten och ingen kom på något att säga. I såna lägen brukar stora idrottsevenemang vara gudagåva, dessutom skulle Sverige möta England i gruppspelet senare samma kväll, så jag hävde ur mig någonting i stil med Jaha, då får man väl se hur det går för Sverige i fotbollen idag då, som en liten icebreaker. Fick dock ett avsnoppande Jag tycker fotboll är ungefär lika intressant som maginfluensa till svar, så det var ju att kasta pärlor för svin. 

I övrigt är jag REJÄLT less på mitt dagisvirus nu. Först var det lite ont i halsen och extrem trötthet, sedan gick det över. Sedan var det nysningar och en näsa som rann som en kran i ett par dagars tid, sedan gick det också över. Och slutligen fick jag i fredags kväll asont i halsen och nu låter jag som The Marlboro Man i slutstadiet av livet. Hostattacker som liksom börjar i tårna och fortplantar sig genom hela kroppen för att slutligen kännas som att lungorna är på väg att lossna från sina fästen.  Nu väntar jag mig att detta tillstånd ska lämna min kropp med raska kliv så att jag kan bli FRISK. Tack på förhand.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar