måndag 9 juli 2012

Dagens i-landsproblem

Måste vara när reklamen på TV4 är så satans mycket högre än ljudet på filmen (Wallander nånting), och så orkar man inte sträcka sig efter ljudfjärrkontrollen eftersom då måste man lyfta ner fötterna från bordet = asjobbigt.
Och varför har man så SATANS många fjärrkontroller? En till tv:n, en till ljudet, en till boxen. Eller det finns väl såna där universal-allt-i-ett som man kanske borde införskaffa, men jag har svårt att förstå att en sån skulle kunna fungera.

På tal om ingenting så såg jag The Girl With The Dragon Tattoo igår. Måste säga att det var en märklig upplevelse. Jag trodde det var en amerikansk version av Män som hatar kvinnor, eller det var det ju. Men jag trodde den skulle vara liksom omstöpt så att den utspelade sig i Amerika och med amerikanska karaktärer. Fattar inte vad det ska vara för vits med att det ska vara i Stockholm/Sverige, och att Mikael ska heta Mikael och inte Majkel och att alla skådespelare ska prata engelska med kass skandinavisk brytning fastän de födda och uppvuxna over there.

Gissar även att den här filmen har haft en rätt smaskigt tilltagen budget och då är det väl kasst att först är det vinter, sedan kommer en scen i flammande höstlöv och sedan är det vår. Nog borde de haft råd att avlöna någon som kollade att klippen kom i rätt ordning rent årstidsmässigt KAN MAN JU TYCKA. Men det är som med allting annat, om man inte gör det själv så blir det fan i mig inte ordentligt gjort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar