tisdag 17 juli 2012

ANNA SKIPPER

Har  fått lite tv-vanor under den här semestern...eller vanor var väl kanske att ta i. Men när jag jobbar så fylls eftermiddagarna och kvällarna med ens vanliga dagliga aktiviteter i stil med hundpromenader, träning, socialt umgänge, tvätt, disk, städning, matlagning, ätande, bokläsning och annat pyssel. Sen är klockan plötsligt cirka åtta och har tv:n inte kommit på då så lär den förbli avstängd resten av kvällen.

Men nu när det är semester så hinner man ju göra alla såna där vardagsaktiviteter redan innan lunch. Och inte behöver man gå och lägga sig någon speciell tid heller. Så helt plötsligt kan man sitta där och kolla på en Wallander som man visserligen redan har sett 10 gånger men som ändå är kul att se en gång till, men som man aldrig skulle få för sig att kolla på i vanliga fall eftersom de brukar sändas på TV4 och dessa envisas med att spränga in både reklam och nyheter och väder så att en vanlig 90-minutersrulle varar från 21.00 till strax innan midnatt.

Så: lite halvdant väder i kombination med semester ger ökat tv-tittande, nu är det vetenskapligt bevisat. Vad jag skulle komma fram till var i alla fall att jag flera gånger under den här semestern har kommit i kontakt med Anna Skipper i det hemska programmet Du är vad du äter. Och flera gånger har jag noterat att Anna Skipper dukar fram rent kokosfett och säger att man ska äta det för att bli av med sitt sötsug. Jamen tro fan det. Kokosfett måste ju vara något av det äckligaste som finns. Det är väl inte bara sötsuget man blir av med utan även aptiten i största allmänhet om man skulle få för sig att börja skeda i sig kokosfett i mängd, kan jag föreställa mig (har inte den ringaste lust att prova). Handlar det bara om att säga till folk att äta svinäckliga saker för att bli av med sötsuget så är det väl inget svårt att vara  Anna Skipper. Ät bajs, bli av med din hunger. Typ.

2 kommentarer:

  1. Jag får högre puls bara av att läsa namnet Anna Skipper. Sedan blir jag arg över att någon släpper fram henne och de helt absurda kostråden i rutan och ledsen över att folk tror att AS verkligen har en susning om vad hon pratar om. Hennes kostråd är så helt uppåt väggarna att många nog skulle må bättre av att behålla sin gamla urusla diet.
    *djupandas*

    SvaraRadera