fredag 27 januari 2012

Inför Humlestafetten

Nu har jag gjort det. Skrivit upp mig på en mes-sträcka på Humlestafetten, fastän jag uppenbarligen är i så dålig löparform att jag skäms. Särskilt om man jämför med Magnus (gör en svensk klassiker) och Tord (gör en Iron Man), för att inte tala om Carl (är kenyan-snabb fastän han bara springer typ en gång per år). Där har man inte mycket att komma med. Jag får hålla mig till Stefan (hälsporre) och kanske Andreas (ekonom). Resten av vårt lag gapar än så länge tomt eftersom Christian har börjat jobba i en annan del av organisationen och Jenny ska sluta. Det känns som att järngänget är lite rostigt, men det ska väl ordna sig. 
 
Har precis kommit tillbaks från en löprunda, som kändes på gränsen till okej bitvis, och jäveljobbig bitvis. Det går väl åtminstone på rätt håll får man väl hoppas.

Humlestafetten är i maj. Nu är det januari. Det borde ju gå att komma i någorlunda form på den tiden med vilja, Guds hjälp och hela fötter. Första året vi var med i Humlestafetten så började vi träna i typ...mars? Och det gick ju vägen, även om resultatet inte precis var något att skryta med. Så det måste ju gå att göra om, även om man har blivit både äldre och latare. Tänk: Evy Palm.

evypalmevypalmevypalmevypalmevypalmevypalmevypalmevypalmevypalmevypalmevypalm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar