söndag 1 januari 2012

Filmval

Idag är det tydligen den dag då det säljs mest pizzor på hela året. Vi har ju en pizzeria i början av vår gata, och jag kan rapportera att det inte varit någon rusning hittills i alla fall. Kanske beror det på deras lokala utbud:


Själva har vi ätit lasagne från 2011, och om en stund är det filmtajm. Oskar var ju på mellandagsrea härom dagen och kom hem med en hel drös dvd-skivor. Mycket dåligt, till exempel Fleksnes Fataliteter och Tommy Cooper med inspelade burkskratt som jag avskyr, så det får han ha för sig själv. Men även en del bra, så som Låt den rätte komma in, amerikanska versionen. Fast jag blev ju lite besviken på den svenska, men det hör väl till när man har fetgillat en bok. Och så tv-serien Rötter. Den har man ju inte sett sedan mellanstadiet, men då var den ju bra. Risken finns dock att tidens tand har tuggat rätt så kraftigt på detta epos.

Sedan kom han även dragandes med Dexter, som tydligen ska handla om en kriminaltekniker som även svartjobbar som seriemördare. Det kan kanske vara något att sätta tänderna i, vi får väl se vad resultatet av kommande förhandlingar blir.
Men ikväll vankas det gubbfilm på tv i form av Landet som inte längre är. Måste ses. Fast efter att ha sett Kokvinnorna så får kanske begreppet gubbfilm bytas ut till något annat. Men i alla fall. Mmm...gubbfilm. Nästan det bästa som finns.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar