torsdag 27 november 2008

För hundra kronor får man se när människan avlar barn, för tiotusen får man ta den tidning man vill ha

På Aftonbladet jobbar det en tomte som heter Tore S Börjesson, och han tycker att det här med porrfria hotell är rena löjan, ett utslag av förmynderi som verkar sakna motstycke. Och Alexander Bard, denna människa i fårakläder, har tydligen startat en protestgrupp på Facebook (moget), vars huvudsyfte verkar vara att bojkotta hotell som bojkottar porr.

Och jag bara undrar, vad fan är PROBLEMET? När blev det en mänsklig rättighet att se på porr bara för att man bor på hotell? När blev detta en servicetjänst som liksom ska ingå, som room service och minibar och rena handdukar? Tore S Börjesson gnäller över att det handlar om moralister som tvingar honom att tycka likadant som de. Han kan ju inte ha begripit särskilt mycket.  

Jag tycker det är bra med hotell som bojkottar porr. Jag tycker det är bra med hotell som erbjuder rättvisemärkt te och kravmärkt skinka i matsalen också. Jag tycker det är bra med hotell som slutar med engångsartiklar för att de värnar om miljön. Jag tycker det är bra med hotell, eller företag, eller människor, som tar ställning istället för att bara likgiltigt lalla med. Jag tycker det, ÄVEN om det innebär ett minskat programutbud, färre påläggssorter och att jag inte kan sno med mig miniflaskor med schampo och tvål från hotellrummet. 
Om jag mot all förmodan skulle vilja se "Långt ner i halsen" och äta blanc bleu belge-kött och slänga engångsmaterial omkring mig, ja då får jag väl göra det hemma hos mig själv istället. hotellet får väl för fan bestämma själva hur de vill ha det. Precis som jag får göra hemma hos mig. Och exakt hur djävla svårt kan det vara att i nådens år 2008 fixa lite porr, om det nu är det man vill ha?

Jag tycker Tore S Börjesson och Alexander Bard och andra som gapar om rätten att få se på porr på hotellrummen är riktigt pinsamma. Börja för fan inte prata om inskränkningar i valfriheten som om det hade samma dignitet som FN:s konvention för mänskliga rättigheter, bara för att det saknas porr i hotellets programutbud. Välj ett annat hotell då för fan, om ni till varje pris måste fördriva tiden med att se på när människor får betalt för att kopulera på film. Hur svårt kan det vara? Finns det inte viktigare saker att engagera sig i än rätten att se på porr på hotell så vet jag inte riktigt vart världen är på väg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar